top of page

over 

van kester

DSC_2432_edited.jpg

Gepassioneerd in het inspireren van anderen 

Door het strategisch inzetten van social media kunt u uw omzet exponentieel laten stijgen. Wij leveren klanten voor het product of de dienst die u aanbiedt. Vanuit onze marketingideeën creëren wij video, fotografie en geschreven tekst die wij effectief weten in te zetten op Facebook, YouTube, Instagram en LinkedIn. Aan ons kunt u uw contentcreatie toevertrouwen, maar ook uw volledige socialmediabeheer uitbesteden. Aan de hand van uw wensen en budget bieden wij een op maat gemaakt marketingadvies voor de inzet van content op uw Facebook-, Instagram-, LinkedIn-pagina of uw YouTube-kanaal. Dit doen wij aan de hand van een vooraf overeengekomen contentkalender.

''Bringing your revenue to the Next Level''

Van Kester Content Marketing blinkt uit door  ervaring in de productie van video en fotografie. Door een gedetailleerde voorbereiding te combineren met improvisatie, weten wij professionele resultaten neer te zetten. Wij nemen u de productie volledig uit handen, van productiescript tot de afstemming met de locaties en figuranten. Daarnaast onderscheiden wij ons door de ontwikkeling van salesfunnels (ook wel clickfunnels genoemd) bij de inzet van Social Ads op Facebook, Instagram en LinkedIn. Wij zijn specialist in het werven van nieuwe klanten en het genereren van traffic naar uw website.

Als u het social media management volledig aan ons overlaat, creëren wij met passie een contentkalender voor X-aantal maanden. Deze vormt de basis voor het inplannen en publiceren van content en geeft overzichtelijk weer wanneer welke content op welk kanaal wordt gepubliceerd. Daarnaast verzorgen wij uw community management en houden wij de kanalen aangenaam en levendig. Dit doen wij door interactie uit te lokken, de dialoog aan te gaan, reacties te liken en mensen persoonlijk te bedanken als ze content delen.

Wij maken het verschil door vooraf uw bedrijf, product en doelgroep grondig te onderzoeken. Zo komen wij met een advies dat de juiste snaar zal raken bij uw doelgroep en dat naadloos aansluit bij eventuele eerdere marketingactiviteiten. Potentiële klanten kiezen namelijk niet uw product of dienst, maar het merkbeeld dat zij ervaren. Wilt u de verkoop stimuleren en uw marktaandeel vergroten, bekijk dan snel onze diensten of neem contact op voor een afspraak.

bottom of page